onsdag 22. mai 2013

En tag :)

Hei der!!

En kjapp post for å vise noen bilder av ett av de siste prosjektene mine. Denne gangen har jeg laget en tag med et av de kjempefine sitatstemplene fra Sweet Pea Stamps. Dette stempelet finner du på Plate #2, sammen med flere flotte stempel. 
Jeg leverer denne tagen som bidrag til månedens Trykkpressa utfordring, der man skal lage noe annet enn et kort.
Tagen er sprayet med tre typer Dylusions spray, drodlet rundt kantene med hvit og sort penn. Hjemmefarget hug-snug, bling - og til slutt har jeg sprayet over Perfect Pearls mist.














Ha ei fin-fin uke videre!
Klemmer,


tirsdag 14. mai 2013

Sweet Pea Stamps og Sketchy Colors

Juhuuuuu!

Denne uken hos Sketchy Colors, vil de se fargene gul, oransje og grønn, og det passet perfekt for det kortet jeg har laget som DT hos Sweet Pea Stamps
Bildene er tatt ute i nydelig vårsol, så noen av fargene ser litt annerledes ut enn IRL, men det er så fristende å ta bilder ute når været viser seg fra sin beste side! :)
Til kortet har jeg brukt et nydelig stempel av Elisabeth Bell for Sweet Pea Stamps, som heter Little Curls. Hun er så helskjønn!
Jeg har fargelagt motivet med Distress inks, papirene er fra 6x6" paper pad fra Prima som heter Believe.

This card also goes to the following challenges:
* Simon Says Stamp - Things With Wings
* Kort O'Mania - Anything Goes
* Simon Says Stamp and Show - A little paper (6x6" pad from Prima's Believe collection)

Det ferdige kortet



Blomster fra I Am Roses og Søstrene Grene. Hattenåler fra Inkido



Blomster og pepple



Nydelig stempelmotiv! Sommerfugler laget med Martha Stewart punch og Stickles



Innsiden med skrivefelt og skjult pengelomme



Stempel fra Norsk Stempelblad, Liquid Pearls og hjørnepuncher fra Søstrene Grene






Varme vårklemmer, 

Trykkpressa for mai

Heisann hoppsan!

Idag deler jeg noen bilder av et prosjekt jeg begynte med for over en måned siden. Jeg ble så utrolig inspirert (som alltid!) da jeg mottok siste Ett Trykk i postkassa, at jeg måtte bare lage den fantastisk flotte kurven som det var tutorial på i bladet. Kurven har vært ferdig en stund, men jeg var usikker på om jeg ville ha litt mer pynt på, så jeg har latt den stå fremme en stund så jeg har kunnet "synse og mene" litt. Jeg endte opp med å beholde kurven som den var, fordi jeg syns den ikke trengte så mye stæsj, da den er så dekorativ i seg selv. 
Jeg leverer kurven som bidrag til månedens Trykkpressautfordring, der man skal lage noe annet enn et kort.
Her kommer noen bilder:

Den ferdige kurven



En annen vinkel



Charmen som jeg sydde fast ga sammen med blomstene litt for mye tyngde til håndtaket





Størrelse: 10x10x10cm
Blekk: Distress Ink Walnut Stain
Papirer: Bazill Kraft. Nille - skissepapir. Magnolia - designpapir
Annet: EK Success - kantpunch. I Am Roses - blomster. Kort og Godt - charm, snurrestreng, perletråd. Ukjent - blonder, rosa bånd
Teknikker: Kurven er brettet etter tutorial i Ett Trykk 02/2013


Ønsker alle en herlig vårdag videre!
Klemmer, 

fredag 3. mai 2013

Ett Trykk jubilerer - Uke 5 Utfordring #15

Tenk, så rakk jeg sannelig å legge inn ett siste kort til jubileumsutfordringa hos Ett Trykk. Dette er den aller siste utfordringa til feiringa - tror jeg blir å savne det, for det er gøy å prøve seg på nye teknikker! Har bare gått glipp av to av utfordringene, og den ene var fordi jeg ikke har Alkoholblekk, den andre var den med Paper Piecing, som jeg rett og slett ikke rakk over.
Men her kommer mitt Clean and Simple bidrag.

Til kortet har jeg brukt: Bazill i Kraft, lilla og brun. Lilla stempelpute fra StazOn, stempel fra Norsk stempelblad, 2x lilla bånd, kantpunch fra EK Success, distanseteip samt bling fra Nille.


Det ferdige resultatet



Litt dybde i kortet



Ett Trykk jubilerer - Uke 5 Utfordring #13

Heisann!

Idag legger jeg ut noen bilder av et bestillingskort jeg har laget som DT hos Sweet Pea Stamps. Til kortet har jeg brukt mitt absolutte favorittstempel fra Sweet Pea Stams og ching-chou kuik som heter One and Only Heart. Jeg elsker å fargelegge dette motivet, og jeg synes det passer perfekt til konfirmasjonskort til jenter. 
Jeg har laget kortet slik at det skulle passe til utfordringa hos Ett Trykk, der utfordringa var Vintageprosjekt. Jeg er så glad i farger, og har forelsket meg i de nye Vintage Spring papirene fra Maja Design, og valgte derfor å lage et Shabby Vintage prosjekt. 
Dette ser ut til å bli mitt siste bidrag til jubileumsfesten hos Ett Trykk, i dag må jeg klargjøre til messe i morgen, der jeg både skal være i komité og ha en liten stand. Jeg håper på å få flere interessert i papirlek og -kos! 
På kortet har jeg lekt meg med den herlige bartepunchen fra MS, som jeg fikk tilsendt fra Kjøpsvik Bokhandel i midten av uka. Bokstavstickers fra Panduro. Kakeserviett, hattenål, osteklut, blonder, pebble og hjemmefarget hugsnug. Perletråd, stempel og charm fra Kort og Godt. Blomster fra Papirloftet og I Am Roses. 
Her kommer noen bilder:

Det ferdige kortet


Detaljer


Nydelig motiv fargelagt med Distress Ink og tilført Glossy Accents og Liquid Pearls


Innsiden


Skjult pengelomme bak stempel fra Kreative Hender






Da gjenstår det bare å ønske dere alle ei riktig god helg, her er det nydelig vårvær og jeg har handlet inn til grilling på terassen idag! ;)

Klemmer,