mandag 7. oktober 2013

Et livstegn...

Oy oy oy! 
Nå er det lenge siden jeg har blogget, gitt!!
Ikke fordi jeg ikke har kreert noe, men rett og slett fordi sommeren, varmen og alt som følger med, har fylt dagene mine til randen, og pc'n har knapt vært påslått iløpet av de siste 3 månedene.... 
Men nå har jeg funnet meg en utfordring som jeg så veldig gjerne hadde lyst til å hive meg med på. 
Det er Hjerteboden som har laget en super Bingo oppgave, og jeg valgte ut følgende tre elementer: Charm, Distress, Fran'Tage

Fran'Tage ser ut til å ha blitt mitt nye "må ha". Jeg bestilte tre ulike farger med Shabby embossing pulver, og jeg lover deg de er velbrukte!! Jeg bare elsker den effekten man får av pulveret, og de kan brukes til aller typer kort nesten. 
Papirene jeg har brukt, er fra en av mine definitive favoritter blant mønsterpapir produsenter: Maja Design. Herlige, duse farger, flotte motiver og mange av mine definitive favorittfarger. Denne gangen har jeg brukt av de helt nye Vintage Autumn papirene, i størrelse 6x6. Jeg er veldig glad i å bruke disse små arkene når jeg laget kortene mine, da får jeg med hele motivet i kortet. Enkelte av papirene er så fine at man nesten ikke har hjerte til å pynte over dem!

Selve stempelet er fra Staz. Teksten er av Åse-Marie Nesse, og jeg elsker den! Ellers har jeg revet kantene på papiret og svertet med Distress Ink Walnut Stain, brukt en kakeserviett og osteklut fra Hjerteboden. Blomster fra I Am Roses, halvperler fra Storyteller, perlestrå og snurreblomst fra Kort og Godt, en spellbindersdie og en nyyydelig uglecharm. Alt montert på mørk brun Bazill. Et enkelt men sjarmerende kort, synes iallfall jeg - og her kommer noen bilder:


Det ferdige kortet


Nyyydelig tekst <3 p="">


Flotte roser og en herlig ugle 


Innsiden - helt enkel, papirene er fine nok, synes jeg ;)


Litt detaljer


Ønsker dere alle en kreativ og fin høstuke!
Klemmer,

10 kommentarer:

  1. Så vakkert kort Randi!! Ja det er lett å bli avhengig av FranTage!! Veldig flott effekt!
    Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Hjerteboden - Bingo <3
    Klemmer fra Camilla

    SvarSlett
  2. Gorgeous card, love the image and fabulous layout the colouring is stunning.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)