søndag 5. desember 2010

Juleextra hos That's Just So Cute

Hos That's Just So Cute, har de hatt en kjempegøyal Juleextra utfordring. Jeg har kreert litt til alle 3 delene av utfordringen - men jeg har hatt det så travelt at jeg ikke har fått postet bildene. For å spare litt tid, legger jeg alle 3 bidragene mine i en og samme post...
De tre delene av utfordringen er:
* Lag et julekort
* Lag pakkelapp
* Lag en eske eller lignende til å ha snop i

Her kommer noen bilder av det jeg har laget


Et veldig atypisk julekort i forhold til hva jeg har laget tidligere i år - litt sånn amerikansk og clean and simple style over det ;)

Embosset stempelhilsen


Et amerikansk juletre ;)


Et snøfnugg med hvit akrylmaling og glitter


Julepakkelappen


Engelklistremerket og et hjemmelaget hjerte av restepapir


Baksiden av pakkelappen


En dekorert gråpapirpose - fylt til randen med twist og andre go'saker ;)


En knapp kan brukes til så mangt ;) Du kan kanskje også se litt av akryl "snøen" og bladgullet


Den utrolig nydelige jenta omgitt av snø og bladgull


Trykk knapper


Flere detaljer - om dog litt uklare... Thi hi


Utstyrsliste:
Julekort: Kartong fra Panduro hobby, designpapir fra My Mind's Eye - Snowed in Trees. Kantene er svertet med Distress Ink Broken China. Stickles Crystal rundt kantene. Spellbinders die label four. Treet og snøfnuggene er thickers som jeg har malt med hvit akrylmaling, snømaling og drysset glitter over. Treet er pyntet med dekorasjonstråd, halvperler og bling. Sølvfarget bånd som er festet rundt kortet som lukkemekanisme. "God Jul" er stemplet med et stempel jeg hadde liggende, og varmembosset med sølvfarget embossingpulver.

Pakkelapp: Laget av designpapir fra 3ndy papir - Glade Jul og brettet etter mal funnet hos StampARTic. Offwhite bazill kartong. Engelen er klistremerke fra et utklippshefte fra Schibsted Forlag. Hjertet er klipt ut på frihånd av restepapir, og limt på utstanset kartong med Spellbinders label One. Stickles Crystal og sølvfarget glitterlim. Sølvfarget bånd for feste.

Snopgråpapirpose: Designpapir fra Basic Grey. Motiv fra utklippshefte fra Schibsted Forlag. Chipboard bord vunnet i candy :) Hvitt nettingbånd fra Europris. Bladgull, bølgepappstjerne, gamle knapper, perletråd, kraftpapir, miniklesklyper. Har stempler "snø" med akrylmaling og bobleplast. Alle kantene er revet og svertet med Distress Ink Vintage Photo og sydd på symaskin. Halvperler og stempel fra Kort og Godt.Jepp, det var det hele :) Kjempegøyalt har dette vært!! Håper dere liker det jeg har laget - og jeg blir utrolig glad dersom du legger igjen en kommentar ;) Imorgen starter en ny arbeidsuke - jeg ønsker dere alle en kjempeflott uke!!

Klemmer,

6 kommentarer:

 1. Så herlige farger du har brukt på alle tre bidragene, virkelig lekre. Flotte detaljer. Tusen takk for at du deltar hos oss i TJSC.
  Klem, Anja

  SvarSlett
 2. tre flotte bidrag dette, men jeg må si den snopeposen var virkelig lekker. flott med alt bladgullet og snøen.
  tusen takk for at du deltar på alle tre juleextrautfordringene våre.
  klem pia

  SvarSlett
 3. Jeg likte alle tre så godt jeg. Digger juletreet på jlekortet. Morsom stjerne du har laget som pakkelapp og godteposen. Rålekker!!!
  Tusen takk for dine bidrag.
  Klem Gunn-Elin :)

  SvarSlett
 4. Such gorgeous projects. Hope you had a wonderful Christmas. Hugs Michele x

  SvarSlett
 5. Your creations are very fantastic!!!
  Thank you for visiting my blog.
  Happy New Year 2011.
  Hugs, Murielle

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)