onsdag 27. januar 2010

Kreativ Hobby's utfordring - morsdagskort

Her har jeg laget et morsdags kort til mamma'n min. Hun elsker blått, og jeg har derfor valgt å lage kortet i fargene blått og sølv :)


Som tidligere nevnt, er jeg en ordentlig "skrotnisse" som tar vare på alt mulig. ("Ikke kast det, du kan få bruk for det en vakker dag!") Derfor passet det kjempebra med mosaikk bakgrunnen som jeg fikk tips til på StampARTic sine bloggsider. Her i huset skal papirbitene være VELDIG små før de finner søppelbøtta! :) Hjertet laget jeg altså i mosaikk som jeg limte rett på en tom makaronikartong (ALT kan brukes til noe nyttig! ;D ) før det ble klipt ut en hjerteform. Så limte jeg på en liten blonderest ;)
Stemplene trykket jeg i sølv på blå kartong før jeg "glitra de litt opp" med favorittglitterpennen min :) Alle tre stemplene har jeg kjøpt hos Kreativ Hobby.
Chipboardbokstavene er selvklebende, og de farget jeg også med glitterpenn for å få riktig sølveffekt. Rundt papiret i bakgrunnen snurret jeg turkis vokset bomullstråd, før jeg festet alt på selve kortet. Så tegnet jeg en sølvkant (med favorittsølvpennen min, såklart!) rundt kortet.

Kjempeflotte stempel fra Kreativ hobby! " Her ser blonderet gult ut, men det er kremfarget!!! ;o)

"Jeg er glad i deg" ;o)

Noen kaker...

Her er noen bilder av kaker jeg har laget. Egentlig er jeg mer glad i å bake enn å pynte men iblandt tar jeg meg tid til litt pynting også... :)

Denne kaken laget jeg da minstemann i huset fylte 1 år. Det er en vanlig kakebunn fylt med sjokoladekrem og jordbær og pyntet med farget marsipan. Miranda-bamsen på midten har jeg også laget av marsipan.


Denne kaken laget jeg for flere år siden da "storebror" ble ett år. Det er sjokoladekake stekt i form fra Cacas og pyntet med smørkrem. GJETT om jeg var lei av å klemme smørkrem på slutten.... He he ;)


Og da "storebror" ble 2 år, prøvde jeg meg på min ALLER første sukkerbrødbunn med pynt.... Kjevla marsipanen for tynn og plagdes alvorlig... Men har blitt LITT flinkere etter hvert da... :P


Denne kaken fikk "storebror" da han ble tre år. Postmann Pat er favoritten, så da ble det kake med han da :) Det er vanlig sjokoladekakebunn skåret til og trukket med marsipan. Jeg brukte Postmann Pat bilen han som mal til kaka, målte og styrte... ;) Litt skeiv ble den, men barna var storfornøyde! :)



Verdens enkleste kakepynting! Denne fikk dattera mi da hun fylte år :)

søndag 24. januar 2010

Bursdagskake til en TIL supporter

Denne kaka laget jeg til mannen min da han fylte 32 år - og som du skjønner, så heier han på TIL!!! :) Kaka var fylt med hjemmelaget sjokoladekrem og falt i smak hos både jubilanten og gjestene! ;)

lørdag 23. januar 2010

Mitt første pyramidekort

Her er mitt aller første pyramidekort, jeg likte å lage disse kortene/eskene, og tror jeg kommer til å lage flere i tida framover. Har allerede skåret ut flere som ligger klar til å dekoreres! Synes de er perfekte som små gaver til de man er glad i! :)




Rundt kortet har jeg stemplet med ulike oppmuntrende ord, og stemplene har jeg kjøpt hos Kreativ Hobby :)




Sånn ser kortet ut inni - klar til å få en liten hilsen påskrevet :) Oppdaga først etter at bildet var tatt, at en sommerfugl var løsnet - men det er fikset nå! ;)

fredag 22. januar 2010

Så ble det min tur åsså....

Ja, nu va det visst ikkje mer å lure på - æ har oppretta mæ min egen blogg...
Æ har en følelse av at æ kommer til å trenge litt tid tel å sætte mæ inn i dettan, men det går sæ vel tel.... ;o)
Tenkte å bruke bloggen til å vise litt av det æ holder på med på fritia mi - og med 3 små onga i hus så e det jo igrunn ikkje altførr mye fritid... Men æ klage ikkje, førr æ trur æ må være en av di heldigste menneskan æ vet om! :o)
Æ prøve å bruke ledige øyeblikk tel å lage kort og å lese bøker. Det e ingenting som får mæ tel å slappe mer av og komme "mæ til hektan" igjen!!
Det finnes UTRULI mange dyktige papirkunstnera der ute, og det e mange som e så snill å dele bildan på nett - og det imponere og inspirere mæ kjæmpemye tel å prøve sjøl! Tusen takk tel alle
inspiratora rundtom!!! ;o)