onsdag 24. august 2011

Kort og Godt - Bryllup

Heisann!
Travle dager her hjemme, bare 3 uker igjen til vi overtar vårt nye hjem, og fram til den tid er det myyye som må gjøres. Men formen min er dårlig for tiden, så jeg får slett ikke gjort så mye :( Men men, det går deg til, håper jeg :)
Denne måneden er tema hos Kort og Godt bryllup, så da tenkte jeg at det kunne passe bra å dele mitt bryllupsprosjekt med dere, jeg kjøpte det aller meste hos Kort og Godt, det passet så fint til det prosjektet. Bryllupet ligger nå 2 måneder bak i tid, men jeg har enda ikke fått delt noen bilder med dere, ting har vært så travle i det siste. Men nå kommer de! :)
Jeg laget invitasjoner, bordkort og menykort til dette bryllupet, og jeg koset meg masse med det. Kjempegøy å få være med å lage et design som falt i god smak hos brudeparet samt blant gjester og inviterte :)Slik ble invitasjonene når de var lukket - laget nesten 70 invitasjoner :)

Brudeparets personlige monogram - stempelet fikk jeg laget hos Papirgleder.no


 
Invitasjonen fra innsiden. Bakgrunnsbildet er fra frieriet som ble gjort på Fjellheisen
(der bryllupsfesten ble holdt) Til venstre laget jeg en lomme med plass til svarkortet


Seglet som ble brukt på konvoluttene


Bordkortene


Maaaange bordkort... Tror det ble ca 90 i tallet... :)Menykortene til bordene - ett til hver gjest ;)


På baksida av menykortet var monogrammet stemplet påDe ferdig pyntede bordene :) Hver gjest fikk en liten pakke med et visdomsord og en rød hjertesjokolade ;)


En kuvertRekvisittliste:
Størrelse: 10x15cm (invitasjoner), 6,5x9,5cm (bordkort, brettet) ca25x10cm (menykort)
Kartong: Bazill White
Stempel: Personlig stempel fra Papirgleder.no
Annet: Rødt slørbånd fra Kort og Godt, Spellbinders label one, vellum papir. Privat bilde, redigert og tilpasset i fotoprogram. All tekst er skrevet på pc, skrifttype Vivaldi, og printet ut på kartong og vellum. Hjørnepuncher fra EK Success.
Ønsker dere alle en flott uke! Klem,

1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)