søndag 21. mars 2010

Amok med glitterlimet !!

Mitt andre kort idag, er laget til Kreativ Hobby's utfordring som var å bruke fargen oransje. Jeg hadde veldig lyst å lage et "utradisjonelt" bursdagskort, med minst mulig stæsj på. Og siden jeg er så forelska i mine nye Spellbinders dies, ville jeg bruke disse :) Og så er jeg jo motstander av sløsing, så jeg bruker både stensilene og de kuttede platene :)
Her kan du se mitt bidrag:

Jeg har brukt oransje Orange Peel Bazillkartong som jeg har klippet ut et hull som passer akkurat til plastboksen, og avrundet hjørnene på kartongen. Plastboksen er ment for å lage shakercards, og jeg har kjøpt den hos Panduro.  Inni boksen har jeg lagt en hjemmetørket appelsin (orange... thi hi...), og fylt på med litt gullglitter. Jeg har brukt en Spellbinders stensil som jeg har skåret til og avrundet kantene. Laget den litt større enn selve kortet, syns det så litt gøy ut, igrunn... Bånd i gull og brunt og stempel fra Kreativ Hobby, som jeg har montert oppå gullpapir. Ellers har jeg kun pyntet med gullfarget glitterlim.


Et nærbilde av det herlige stempelet - i gullfarget stempelfarge, såklart ;)


Inni kortet - klarte ikke å vente med å ta bilde til glitterlimet var ordentlig tørket nei... Shame on me!
:-( Samme gullarket som under stempelet på forsiden, og samme arkene, glitterlim og Spellbinders dies er brukt. Til høyre har jeg laget en glitterlimdekor i gull og bronse, og en blomst som er laget ved hjelp av to store gullpaljetter og en oransje knapp. Og så har jeg gjemt et lite felt til min personlige hilsen


Et nærbilde av stempelet inni kortet, også dette er fra Kreativ Hobby.


Paljett- og knapp - blomsten


Mitt personlige stempel fra ScrapmagasinetTil slutt vil jeg beklage de dårlige fargene i innlegget - kortet er faktisk oransje, selv om det ikke ser sånn ut... Så får dere nyte de siste timene av denne søndagen, jeg skal bruke de på step-kassa og foran tv'n der jeg skal se Himmelblå... ;)

4 kommentarer:

 1. Dette ble jo kjempe flott!! Genialt med den appelsina da!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 2. Digger arbeidet ditt Randi :-) Du er sinnsykt kreativ, jeg bøyer meg i støvet for for alt det rare men kreative du lager.
  Digger fargen, digger blomsten med knapp,digger glittere, appelsinen,alt!!!
  Du er råflink Randi!!!
  Klem Guro

  SvarSlett
 3. Very cool!! Love your personalized stamp!!!

  SvarSlett
 4. Så flott kort. Artig med den appelsinen som dekor. Kul innside. God helg. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)