fredag 5. mars 2010

La meg være ung :)

Scrapping the music sin sang denne måneden, er gla'sangen "La meg være ung" med Wenche Myhre. Jeg skulle akkurat i gang med å lage bursdagskort til tvilling storesøsknene mine som blir 40 år i slutten av måneden :o)
Jeg levérer også kortet som bidrag til Kreativ Hobby's skisseutfordring denne uken.
Her er kortet jeg laget til storesøster med bakgrunn i sangen:


Jeg har brukt Bazill som jeg har tegnet rundt kantene. Motiv- og tekststempel er fra Kreativ Hobby, stemplet på hvit kartong og fargelagt med akvarellblyanter. Rundt kantene har jeg "drodlet" border som jeg har fargelagt. Tenkeboblen har jeg også tegnet på hvit kartong og fargelagt. Tall og pynt er glitterklistremerker.Nærbilde av tenkeboblen, montert med distansetape. Egentlig er det to linjer fra sangen som jeg har satt sammen for å få det til å passe med mitt "kortbudskap". ("La meg være ung" og "Jeg vil være meg selv")Her ligger oldisen og koooser seg i badekaret ;o)


Et lite detaljbilde


Inni kortet. På høyre side har jeg laget plass for en personlig hilsen, og drodlet på samme måte som på resten av kortet. Presangen på venstre side har jeg tegnet, klippet ut og farget i de samme fargene som resten av kortet. "Konfettien" er laget av glitterlim og de samme klistremerkene som tallene på forsiden.


Pakken kan åpnes og slik ser det ut inni. En liten bit dekorpapir fra Ursus, og stempeltekst fra Kreativ Hobby. Også her har jeg drodlet litt på kantene.


Og nå har jeg fått mitt eget personlige stempel fra Scrapmagasinet, og jeg er kjempefornøyd!! Tusen takk for tipset, Guro !!!! ;o)Så vil jeg ønske dere alle en kjempeflott helg. Selv drar jeg bort noen dager for å overvære svigermors begravelse. Jeg hadde trodd at jeg ikke kom til å klare å lage noe disse dagene fram mot begravelsen, men det er sannelig godt å få tankene over på andre ting -- som jeg har erfart: Hobby for sjelen !!
Klem til dere alle fra meg :)


9 kommentarer:

 1. Flott kort i flotte farger !
  Ser at dette kortet er med i en annen utfordring også - flott at du er med på mange, men i våre regler så står det at bidraget som sendes inn til oss kun skal være med i en konkuranse. En liten påminnelse til neste gang ;)

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 2. Herlig kort, oser stemning og humør!
  Gjennomført som alltid, så morsomt at du har fått deg personlig stempel:-) Rota lenge før jeg fant dem første gang, men det e rordentlig stas å ha.
  DU har helt rett når du sier "hobby for sjelen" kan være ordentlig befriende i litt tyngre stunder, såvell som på gode dager.
  Gleder meg til å følge deg videre!
  Klem Guro

  SvarSlett
 3. Kjæpearti kort du har laga her.. flott personlig stæmpel du har fått, det likte æ.. har du tægna det sjøl ?

  SvarSlett
 4. Morsomt kort Randi(",) Hærlig dame i badekaret!
  Hilsen fra Karin

  SvarSlett
 5. Så morsomt kort! Dette blir man ordentlig glad av:)

  SvarSlett
 6. Flott at du pynter alle sidene i kortet ditt. Skikkelig gjennomført

  SvarSlett
 7. Morsomt kort! Og så fint det ble med drodlet kant rundt :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)