torsdag 18. mars 2010

Konfirmasjonskort med metallpynt

Joda, jeg ble ferdig med kortet i går, men fikk ikke lagt det ut - og idag har jeg brukt formiddagen til å gå en laaaang og herlig tur i nydelig VINTERvær og måket verandaen for en meter snø... Lite som minner om vår her i Vinterlandet, men dog...
Dette kortet har jeg laget til That's just so cute sin So Cute #7, der oppgaven var å bruke metallpynt. Dessverre hadde jeg lite "kjøpt" metallpynt på lager, men sånn pynt kan da være så mangt! Så jeg fant fram litt gamle genserhemper, et smykkeanheng og noen brads (HURRA for resirkulering av ubrukte saker og ting !) - og her ser du resultatet:


Jeg har laget et helt enkelt og "ujålete" konfirmasjonskort som er pyntet med grønn kartong, metallhemper som er festet med blå brads, blått silkebånd og et smykkeanheng i blått og grønt. Alle pynte rubons'ene er fra samme ark som jeg kjøpte på Libris, de var ikke merket med produsentnavn - hadde jeg laget SÅ fine og lett overførbare rubons, hadde jeg GARANTERT merket de godt !! ;) Skrifta er laget med min Dymo, og alle kanter er svertet og slitt (distressed)
Meninga var å lage et "kjønnsnøytralt" kort - aller mest ville jeg lage et guttekort - men jeg lurer på om den blomsten gjorde kortet feminint?! Hva synes du?

Nærbilde av metallpynten frampå kortet med matchende farger i grønt og havblått. Synes disse fargene passer så veldig godt sammen i tillegg til at de er litt vårlige til konfimasjonstida.

Inni kortet. Har laget en pengelomme på venstre side, skrivefelt på midten og litt pynt på høyre side.

En liten søt øyestikker i metall, og tekst rubons'en er fra Norsk Stempelblad's bryllupsark, men jeg syns det passer like godt til en konfimant :)Enten er det våren og lyset (definitivt ikke snøsmeltinga, for det merker jeg INGENTING til!), eller så er det alle de kreative utfordringene som popper opp rundtom nå, som gjør at jeg bare hiver meg fra den ene utfordringa til den andre om dagene. Jeg har allerede idéer for tre nye papirkreasjoner så her må jeg hive meg rundt ;) Ønsker dere alle en kreativ og flott dag!
Klemmer fra kalde nord ;o)

7 kommentarer:

 1. Virkelig flott med gjenbruk. Pent oppsett.

  Takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅ.. det va kjæmpetøfft. likte den åpninga på framsia.. virkeli røff.. å tæksten va stili =) så fint du har pynta inni..

  tusen takk før kommentar inne hos mæ.. ha ei flott hælg =)

  SvarSlett
 3. Nydelig kort du har laget her, nydelig pyntet både på innsiden og på utsiden.
  Så gøy at kreativiteten bobler en herlig følelse!
  Ha en flott dag Randi:-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 4. Det var et enkelt og stilfullt kort, men med mange flotte detaljer. Nydelige swirler. Tittet litt i bloggen din og synes du lager veldig mye fint. Har lagt meg til som følger. :)

  SvarSlett
 5. Beautiful!! Amazing idea for a card! I love that exquisite clasp! Wow!

  SvarSlett
 6. Det var da et aldeles perfekt måte å få lukket et brettekort på! Fantastisk!

  Takk for at du deltar! :)

  SvarSlett
 7. Så flott med metall for å knyte bånd. Lekkert kort. :)

  Tusen takk for ditt bidrag! ;D

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)