tirsdag 11. mai 2010

Konfirmasjonspyramide til gutt

Heisann!

Nok et bestillingskort er i boks - bokstavelig talt... Hi hi! Denne gangen har jeg laget et pyramidekort/boks til en konfirmant. Jeg synes det er veldig utfordrende å finne passende papirer og pynt til guttekort, især når de er kommet i tenårene. Men jeg er godt fornøyd med hva jeg klarte å finne til slutt :)
Dette er mitt bidrag til månedens utfordring hos Trykkpressa, der oppgaven var å bruke fargene blå/turkis, grønn og hvit/creme
Dette er også mitt siste bidrag til Nord-Salten HK's konfirmasjonsutfordring, og til Basic Grey Challenges, der man skulle la seg inspirere av et foto.


Aller først: Et bilde av et nyfødt lam (en firling, faktisk) som snuser på hånden til den eldste sønnen min ;) Bare MÅTTE ta med et skikkelig vårbilde!! :)


Her er pyramiden fra ene siden. Jeg har skåret ut et felt i lys blå bazill med Spellbinders die, hvor det skal festes et bilde av konfirmanten. Jeg har brukt bazill som base, og designpapiret på utsiden er fra Inkido og heter "Mathea Royal Petrol". Bladene er fra Kort og Godt.


Bilde tatt ovenfra. Jeg har brukt de samme to bazillkartongene til å lage firkanten som holder esken sammen. Pinnen er en grillpinne som jeg har malt med granittmaling som gir en "steinete" effekt. Samme blader som på forrige bilde. Navnet til konfirmanten er skrevet for hånd med penn.


Et nærbilde av stempelteksten på utsiden av esken. Stempelet er kjøpt hos Kort og Godt, og er kuttet med samme Spellbinder die som feltet for bildet.


Eskens innside. Jeg har laget et kort av olivengrønn bazill inni for å skrive en personlig hilsen.

Nærbilde av kortet. Blå og grønne knapper i ulike fasonger og størrelser. Jeg synes knapper egner seg godt som pynt på guttekort :) Teksten er et stempel fra Kort og Godt.


Et nærbilde av det flotte papiret inni kortet. Papiret er fra Basic Grey og heter "Eskimo Kisses". Jeg synes det er så fint, med alle fargene jeg skulle bruke - nemlig blå, grønn og hvit ;)Vel vel, det var hva jeg hadde å vise dere denne morgenen. Ønsker dere alle en heeeerlig dag! Takk for at du titter innom bloggen min - og det er kjempekoselig om du legger igjen en liten hilsen ;)
Klemmer fra meg

4 kommentarer:

 1. Flott løsning på oppgaven!
  Takk for at du deltar hos trykkpressa denne måneden - lykke til!
  Go'klem

  SvarSlett
 2. Wow, what an amazing box!! What a cool design!! I love the inside!

  SvarSlett
 3. Kjempeflott pyramide du har laget!!

  Takk for at du deltar på utfordringen hos NsHk...

  Klem
  -Gro-
  aka Plundis

  SvarSlett
 4. Oooh Fabulous project Randi, love the fun details and great inspiration from the picture, thanks for joining us on the Basic Grey Challenges, HuGs Kim & the BG Team :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)