torsdag 25. februar 2010

ATC - mitt stjernetegn

Art pieces sin ukesoppgave er å lage et ATC kort med mitt stjernetegn. Jeg er født i Fiskene, og fikk altså det som utgangspunkt for mitt kort. En god del av pynten på kortet, har jeg valgt på bakgrunn av hva Fiskene står for - jeg er litt opptatt av symbolikk, nemlig... :p
Akkurat nå er jeg hjemme med omgangssjuke, har akkurat begynt å komme meg på beina igjen, så da har jeg fått fullført kortet. Jeg holder på å lage et kort i mitt kinesiske stjernetegn også, men det må jeg lage ferdig når jeg er helt restituert.. ;)


Lys blå kartong, med blå bølgekartong oppå. Har farget med hvit penn for å få hvite bølgetopper på "havet" ;) "Pisces" er skrevet med sort penn på kartong, før jeg har limt lilla transparent papir oppå. Lilla dekorpapir til datoene. Grunnen til at jeg har valgt lilla, er at Fiskene ofte knyttes til steinen ametyst, som er lilla. Motivet er fra Word programmet mitt, og jeg lite det ekstra godt fordi det både viser stjerneformasjonen, men også fordi det innehar fargene hvit og (karmosin)rød, som regnes som fargene til Fiskene :) Dessverre er det dårlig kvalitet på bildene, og de fine fargene kommer derfor ikke så godt fram.... Rundt alle kanter har jeg tegnet med ulike penner, og stjernene og det gule fiskesymbolet har jeg lagt litt glaze på, for blank effekt.Et lite nærbilde av kortet.

Så får jeg bare håpe at jeg snart blir helt frisk, sånn at jeg får laget ferdig det kinesiske kortet... Idag var hele familien invitert på skreimølje, så det var UTROLIG trasig for meg å bli syk akkurat idag... I tillegg har jeg kjempemye å gjøre på forhånd av lørdagens Fiskekveld der vi venter 140 gjester... Jaja, sånn kan det gå - er da frisk til lørdag iallfall, og DA blir det skreimølje og alt annet hva havet kan tilby av delikatesser! ;D

9 kommentarer:

 1. Heia, dette kortet var kjempesøtt. stili effekt med den bølgepappen bak motivet.

  SvarSlett
 2. så stilig atc du har laget.
  klem fra Benedicte

  SvarSlett
 3. Dette var en kjempeflott ATC. Skikkelig flott gjennomført. Råstilig med den bølgepappen bak, spesielt med hvite bølgetopper!
  Klem

  SvarSlett
 4. 140 gjester!!?? Ok, stå på...! Vi skal ha skrei i dag:)
  Knalltøff ATC hadde du laget uansett, genialt med "havet" som bakgrunn, det passet jo perfekt! Artig å lese om fiskene, du har virkelig hatt tanker bak denne ATC'en!
  Tusen takk for at du deltar hos Art Pieces, vi setter stor pris på det!

  Klem, Gro

  SvarSlett
 5. Om noen skulle lure, så skal jeg IKKE ha 140 gjester her hjemme...!!! :p
  Det er et større arrangement med 7-8 som tar seg av det, så jeg gjør det heller ikke alene!! He he ;)

  SvarSlett
 6. Så utrolig stilig atc du har lagd ! Kjempefin effekt med "hvite bølger"!
  Takk for at du er med på utfordringen vår :o)

  Får håpe du blir helt frisk igjen til helgens arrangement, og det var jammen godt å høre at du ikke er helt alene om det :o))

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 7. Kjempe fin ATC - likte godt de hvite bølgetopper på "havet".

  SvarSlett
 8. Kjempeflott atc denne også ;) Stilige bølger!!

  SvarSlett
 9. Denne likte jeg godt. Forseggjort og knallfin! Artig å lese tanker rundt ATC`en.

  takk for at du deltar.

  Klem :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)