mandag 22. februar 2010

OL-bonus på STM - Norge

Scrapping the music - på norsk har en OL-bonus pågående. Oppgaven var å scrappe i "Vancouver fargene" - limegrønt og lyseblått... Og for å finne de ordentlige OL fargene, måtte jeg selvfølgelig inn på hjemmesiden til Vancouver 2010 for å sjekke opp fargene... He he... Dette er faktisk en av mine favorittkombinasjon av farger! ;) I tillegg skulle det være innslag av gull, sølv og bronse.
Resultatet ble et takkekort til noen som har vært god støtte for meg når jeg har trengt det! Og sånne mennesker må man jo selvfølgelig vie en oppmerksomhet. En liten eske med sjokolade følger såklart også med i gaven :)
Her er kortet:


Disse blomstene er i kjempefine farger, men jeg har problemer med å bruke dem i kortlaging fordi de er så store. Derfor synes jeg ikke at det var plass til så veldig mye pynt. Silkebånd i limegrønt og lyseblått, såklart ;) Laserklistremerker i gull. Sølvembosset stempel fra Kreativ Hobby. Sølvbokstaver med splittbinders/brads. Alle kantene er kantet med stempelputer i gull og bronse ;)
Ser forresten på bildet at blomsten under har snurret seg litt rundt - den er nå snurret tilbake i posisjon, skulle kanskje tatt et nytt bilde....


Nærbilde av stempelet :)

Silkebåndene :)
Innsiden av kortet. Jeg har skrevet inn et dikt av Hans Børli som jeg syntes at passet så godt :)
Nærbilde av det nydelige diktet :o)

Klart for signering !

Måtte bare slenge på et bilde til slutt av hvordan blomstene EGENTLIG skal være.... ;DJepp jepp, her var altså mitt bidrag... Ha en fin-fin kveld, folkens ! :o)

6 kommentarer:

 1. Å så flott dette var Randi!!! Det tekststempelet du brukte er bare så sant.
  Fint dikt også :-)
  Ordentlig stilig dette, du lager utrolig masse flott om dagen, det er herlig med alle fargene.
  Klem Guro

  SvarSlett
 2. Så nydelig!
  Heldig er den som får dette!!!
  Tror jeg også må finne frem mine sånne blomster nå. Jeg synes også de er litt store, men du har jo fått det til så bra her, så nå er jeg inspirert:)

  Takk for at du deltar:)

  SvarSlett
 3. I saw your card on my friend Wenches blog, the vibrant colours just shouted out to me to have a closer look!! I love it, and your attention to detail. I must get me some of that paper you have used :O)
  You make so many lovley things i am going to sign up and follow you. come and see if you like what i do too!

  Hugs Nina

  SvarSlett
 4. Så flott! Kul bruk av de svære blomstene! :)

  SvarSlett
 5. Flott kort. Likte så godt at du har tatt igjen fargene i "rundingene" i mønsterarket i den store blomsten. Klønete forklart men turkid, grønn og den gule halvperla i midten - hvis du skjønner....

  Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 6. Nydelig kort. Likte godt det tekststemplet

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)