fredag 25. mars 2011

Litt nytt fra denne kanten... :)

Ja nå er det sannelig en stund siden sist! Men her er jeg!! :)
Mye har skjedd siden sist - jeg er nå blitt 30 år (WOW!) Det ble feiret med en kjempestort og fantastisk flott overraskelsesselskap noen dager på etterskudd, da jeg kom hjem fra en hektisk og lang arbeidslørdag :) Mannen min, søstera mi, svigersøstera mi, min niese og hennes forlovede hadde stelt i stand til en fantastisk kveld sammen med venner og familie - GJETT om jeg fikk mitt livs sjokk da jeg kom hjem til et velduftende bursdagspyntet hus uten barn, Martini Asti og gaver i bøtter og spann. Tror jeg talte 19 venner til bords, der vi fikk servert nydelig biffgryte, kake som niesa mi hadde laga og masse god drikke såklart! I tillegg har jeg fått reisegavekort for husmorferie sammen med min kusine som hadde bursdag dagen før meg. Jeg må være verdens heldigste !! :)
I morgen og søndag skal jeg delta på mitt aller første Scrappetreff og -kurs. Det er Scrapp med Hjertet i Tromsø, og jeg gleder meg utrolig mye!! Nå skal jeg ENDELIG få møte "likesinnede", og få se hvordan man "egentlig" skal gjøre ting. Ser særlig fram til Distress Ink fargeleggingskurset med Maya. Har akkurat investert i Distress Ink refills, og nå gleder jeg meg til å lære meg å fargelegge med de!! Til nå har jeg bare fargelagt med akvarellblyanter. Og selv om jeg synes det er veldig gøy, så ser jeg fram til å lære meg noe nytt, og få masse gode tips :)
Jeg kommer til å dele et par kort med dere idag, der jeg har prøve ut mine Distress Inks for første gang. Jeg VET at resultatet er heller dårlig, men jeg bestemte meg likevel for å lage kort av dem :) Det kan jo bli gøy å se tilbake på det dersom jeg etterhvert får til denne fargelegginga... He he... ;)
Jeg har lenge slitt med å finne inspirasjon til å lage kort - har hatt en diger haug med halvferdige kort på hobbypulten. Men nå har jeg endelig noen kort å dele med dere igjen... ;)
På grunn av at jeg lider under noe tidspress og har mange prosjekter å dele, legger jeg ut flere bilder i hvert innlegg....

Aller først kommer bilder av et prosjekt jeg laget for mange uker siden, til en nabo som fylte 40. Det ble et bokeskekort som vi alle naboer fylte med penger og ga henne :)

Her er mitt første av flere bidrag til utfordringen hos Vintageudfordring - La deg inspirere av deres banner; Jeg er inspirert av de rosa blomstene og perlepins'ene :)
Jeg leverer også dette bidraget hos PaperPlay Challenge - Distressing


Litt om kortet
Størrelse: ca 15x10cm
Blekk: Distress Ink Vintage Photo fra Ranger
Stempler: Kort og Godt
Papir: fra Ursus og Notabene (inni selve eska)
Annet: Motiv fra klippeark. Blomster fra Papirloftet, Kreativ Hobby og Kort og Godt. Lyserosa perlepins. Halvperler fra Kort og Godt. Sheerbånd kjøpt på Madeira. Selvklebende gullfarget blonder fra Europris, og blonder fra nærbutikken :) Stor kakeserviett fra TreL. Velourbrad.
Teknikker: Kantene er revet og svertet. Motivet er påført Crackle Paint. Chipboardbokstaver og -tall er embosset med gull embossingpulver (over komfyren siden jeg ikke har embossingpistol... hihi) Blonderet har jeg farget i kaffe for å få en mer matchende farge.Vel, her er det bare å henge i så jeg får lagt ut bildene før jeg må pakke sakene til i morgen! :) Om du vil se hva mer jeg har laget i det siste, kan du titte her4 kommentarer:

 1. Aldeles nydleig bokeske du har laget i skjønne farger.
  Lekkert med embossingen og nydelig bilde.

  Takk for din deltagelse i Vintageutfordring.
  Hilsen Renate

  SvarSlett
 2. Absolutely stunning!
  Thanks for joining us at Paperplay this week
  Annette xXx

  SvarSlett
 3. Beautiful book card, so very pretty.
  Thanks for joining us at Paper Play for our "distressing" challenge
  hugs Mandy xx

  SvarSlett
 4. kjempe herlig bokeske, flotte detaljer :D
  takk for din deltagelse hos vintage udfordring!
  klem linda s l

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)