fredag 9. april 2010

Child(ish) ATC

Nå banker helga på døra igjen, her har jeg 3 småsyke barn hjemme idag, men sammen har vi laget litt kort mens minstemann sov formiddagsluren. Da fikk jeg laget ferdig et ATC til Art Pieces sin ukesufordring, der man skulle lage en barne ATC. Det var kjempekoselig å lage denne ATC'en - jeg fikk utrolig mange idèer da jeg så oppgaven. Men endte opp med å lage dette:

Jeg liker å lage et "budskap" med mine ATC'er - på denne kommer det jo godt fram ;) Jeg har brukt rød kartong i bunn, og papir i regnbuens farger, som jeg har kuttet ut med mine Labels Spellbinders dies. Ulike papirrester er blitt brukt for å skrive budskapet på, og klovnen er et glansbilde som jeg har klippet ut. Den lille "vindmøllen" er en knapp som jeg har fjernet "øyet" fra på baksida. Tenkte litt på å pynte litt mer, med litt glitter og stæsj, men jeg likte igrunn kortet sånn som det var - enkelt men fargerikt ;)Ønsker dere alle en kreativ og flott helg. Her håper jeg på å få barna ordentlig frisk så de er klare for skole og barnehage igjen over helga...
Helgeklemmer fra meg ;o)


6 kommentarer:

 1. Kjempemorsom og fargerik ATC. Flott klovn!!

  Linda

  SvarSlett
 2. Så flott og fagerik ATC! Liker budskapet ditt! (Er førskolelærere, både Lise og jeg;-))

  Klem, Gro

  SvarSlett
 3. Very fun 'childish' ATC, Randi! I like the layered rainbow of colors for the backgound. So cool!! Thanks for the sweet comments! Have a wonderful weekend!!

  SvarSlett
 4. Herlige farger på atc'en din! Og virkelig flott tekst på den ;)

  SvarSlett
 5. Så fargerik og herlig atc ! Flott budskap og klovnen var søt, synes jeg :) Takk for at du deltar :)

  Klem, Gry-Heidi

  SvarSlett
 6. Kjempeflott atc med et viktig budskap!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar - det gir meg glede i hverdagen ;)
----------
Thank you so much for making my day ;)